20 Oca 2016

Yüksek Lisans Öğretim Üyelerimiz

Gedik Üniversitesi’ni akşamları çoğumuzun burada olmadığı saatlerde şereflendiren öyle değerli öğretim üyelerimiz var ki, onları her birimizin şahsen tanımamız gerekmekte. Rektörümüz Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, üniversiteden evine doğru yola çıkmadan önce akşamları C Blok girişinde, lisansüstü programlarda ders veren akademisyenlere tahsis edilen ofiste toplanmış olan hocalarımızı derslerine girmeden önce ziyaret ederek onlarla sohbet etmekten mutluluk duymakta.  Fotoğrafta, böyle bir akşam buluşmasında, Rektörümüzü, İş Sağlığı Güvenliği Yüksek Lisans öğretim üyeleri Sayın Nazire Candan Karan, Sayın Bilgin Candemir ve Nurdoğan İnci ile ve kıymetli Prof. Dr. İsmet Doğan Kargül ile birlikte görüyoruz.  Prof. Kargül, Gedik Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi yüksek lisans programında ders vermekte ve Kartal Kampüsü’müze Sarıyer gibi uzak bir semtten gelmektedir.  Sağ başta yer alanlar ise, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Saltuk Özemir ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Deniz Ilgaz. Akşam derslerinde aramıza katılan fakat bu fotoğrafta olmayan diğer akademisyenleri de Gedik ailesine tanıtmak isteriz.  Değerli hocalarımızı gün içinde aramızda göremesek de onların Gedik’te varlığını bilerek sevinç duyuyoruz.