Rektörün Mesajı

Sevgili Öğrencimiz,

Yeni bir akademik yılda sizlerle buluşacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayız.  Bu vesile ile sizi tebrik ediyor, İstanbul GEDİK Üniversitesi ailesine hoş geldiniz diyorum.

Alanında uzman akademik ve idari kadromuz ile tüm hazırlıklarımızı tamamladığımız yeni akademik yıl için heyecanlıyız. Sizlerin heyecanını da yakından hissediyoruz.

Geçtiğimiz dönemlerde, çevrim içi akademik ve sosyal faaliyetlerimize etkin ve verimli şekilde devam edebilmek için Üniversitemizin dijital altyapısını güçlendirdik. Bu dönem YÖK’ün belirlemiş olduğu çerçevede derslerimize yüz yüze devam edeceğiz. Ancak, güçlü dijital altyapımız ile de önümüzdeki süreçte sizlere her zaman en iyi akademik desteği sağlayacağız.

Üniversitemiz ile ilgili detaylı tüm bilgilere www.gedik.edu.tr adresinden ulaşabilir, Üniversitemizin sosyal medya hesaplarından (Resmi hesap Instagram, twitter @gedikedu ve Ders Dışı etkinlikler @gedikcall) güncel gelişmeleri, özellikle web sitemizde yer alan duyurular bölümünden takip edebilirsiniz.

Kütüphanelerimiz, psikolojik danışmanlık birimimiz, kafeteryalarımız, kulüplerimiz, Radyo GEDİK ve GEDİK Sanat etkinliklerimiz, metro durağına yakınlık, merkezi noktalara ulaşım kolaylıklıları, ders dışı etkinliklerimiz, derslerin yanında sizlere, daha keyifli bir akademik hayatın içinde olmanın avantajını sağlayacaktır.

Yeni dönemin ilk haftasında gerçekleştirilecek olan “Üniversiteyi Tanıma (Oryantasyon) Günleri” Programı ile öğrenci kulüpleri ve Üniversitemizin öğrenci destek birimleri ile tanışma imkanı bulacağınız etkinliklere katılmanızı ve bilgilenmenizi önemle rica ederim.

Size ve tüm sevdiklerinize 2022-2023 eğitim-öğretim yılında sağlık, huzur ve başarı dilerim.

Prof. Dr. Ahmet KESİK

İstanbul GEDİK Üniversitesi Rektörü