31 May 2017

Gedik Üniversitesi Su Sporları Kampı Tamamlandı

Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Su Sporları Kampı 21-27 Mayıs 2017 tarihlerinde Yrd.Doç.Dr.Özgür Nalbant, Yrd.Doç.Dr.Sibel Nalbant, Araş.Gör.Hülya Ünlü ve Araş.Gör. Utku Tuna nezaretinde Marmaris/ Hisarönü/UCPA Tesislerinde gerçekleştirildi.

Su Sporları kampına farklı bölümlerden toplam 75 öğrenci katıldı. Kampta öğrencilerimiz sabah ve öğleden sonra ikişer saat olmak üzere günde toplam dört saat sörf, katamaran, kano, bisiklet, paddle, treeking ve tüplü dalış eğitimleri aldılar. Bu uygulamalarla ilgili olarak teori ve uygulama bilgiler alanlarında uzman eğitimciler tarafından verildi. Eğitimlerden arda kalan zamanlarında öğrencilere yönelik sosyal etkinlikler de düzenlendi. Kamp sonunda tüm öğrencilerimiz başarılı olmuş ve kamp herhangi bir sorun yaşanmadan tamamlanmıştır.