2 Haz 2016

Gedik Üniversitesi Plaj Voleybolunda Şampiyon Oldu

Türkiye Üniversite sporları federasyonu tarafından her yıl düzenlenen “Üniversiteler arası Plaj Voleybolu şampiyonası” bu yıl Adana Yumurtalık plajında 24-29 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. 18 Üniversitenin 55 sporcunun yarıştığı plaj voleybolu turnuvasında Erkekler Şampiyonu Gedik Üniversitesi oldu.

Antalya KoçSporFest’te salon voleybolunda başarıya imza atan Erkek voleybol takımımız 4. kupasını evine getirmişti. Plajda da Ali Berke Sağır, Berk Bilgin ve Halil Dolaşık üçlüsüyle kuma çıkan takımımız Marmara üniversitesi, Ege Üniversitesi Okan Üniversitesi, Gazi Üniversitesini yenerek finale adını yazdırdı. Takımımız finalde ise Balıkesir üniversitesini 2-0 yenerek Şampiyon oldu. Aynı zamanda sporcularımıza 15 yıldır verilen “King of The Beach” Plajın Kralı Ödülü’nü sporcumuz Berk Bilgin, “Best Bloker” En İyi Blokçu ödülünü de Ali Berke Sağır almaya hak kazanmıştır.

Bu zorlu branşta adımızı başarılarla duyuran sporcularımıza ve  antrenörlerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.