19 Haz 2015

California University of Pennsylvania Öğrenci Değişimi

Gedik Üniversitesi & California University of Pennsylvania arasında öğrenci değişim programı

(Mekatronik Mühendisliği Bölümü)

Gedik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünden 1 yıl süre ile California University of Pennsylvania (CAL U)’da Mekatronik Mühendisliği Bölümünde eğitim alması ile ilgili olarak aşağıdaki şartları sağlayan 1 asil 2 yedek öğrencinin seçimi yapılacaktır.

1. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Gedik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümünde üçüncü sınıfta okuyacak olmak.
  1. Genel not ortalaması (23 Haziran 2015 tarihi itibariyle GNO) 2,5 ve İngilizce yeterlilik veya eşdeğer sınavlardan (ÜDS, KPDS) en az 60 almış olmak
  1. Disiplin cezası almamış olmak.
  1. Alt sınıftan alması gereken hiçbir başarısız dersi bulunmamak

İstekli adayların  bir dilekçe ile, İngilizce dil yeterliklerini gösteren belge ve 23 Haziran 2015 tarihli GNO’nı ekleyerek en son 26 Haziran 2015 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekir.

Önemli Notlar:

• CAL U ile yapılacak olan öğrenci değişim programına katılacak öğrenci Gedik Üniversitesi’ne 2015-2016 yılı eğitim-öğretim bedelini yatıracaktır.
  • California University of Pennsylvania (www.calu.edu) tarafından karşılanacak olan barınma ve yeme/içme masrafının asgari $ 5000 tutacağı öngörülmektedir.