Çocuk Gelişimi Kulübü

Çocuk Gelişimi Kulübü sadece çocuk gelişim bölümüyle ile ilgili değil, her bölüme hitap eden ve herkesin ilgisini çekebilecek etkinlikler planlamayı amaçlayarak, bilimsel etkinlikler, ders dışı etkinlikler ve herkesin ilgisini çekebilecek gezi planları organize ederek faaliyetlerini sürdürmektedir.

Çocuk Gelişimi Kulübü Tüzüğü

ETKİNLİKLER

“SEVGİ VARSA, ENGEL YOK” DEDİK

Çocuk Gelişimi Kulübümüz, Sağlık Bilimleri Fakültemizdeki diğer kulüplerimiz ve İstanbul Gedik Üniversitesi Engelsiz Yaşam Merkezi ile ortak yürüttüğü etkinlikte, sevginin en özel buluşmalarından birini gerçekleştirdi. 5 Aralık 2022’de İstanbul Gedik Üniversitesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde  “El ele tutuşalım, engelleri aşalım” mottosu ile çalışmalarını gerçekleştiren kulübümüz,  Öğr. Gör. Nefise ÖZOK BULUT hocamız liderliğinde duyu gelişimi kutuları, marakas yapımı ve el baskısı çalışmaları yaparak özel çocuklarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Sevginin en önemli değer olduğu, engellerin sevgiyle aşıldığı etkinlik için sayın hocamıza ve kulüp öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

ÇOCUK GELİŞİMİ KULÜBÜ, KİTAP BAĞIŞI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Çocuk Gelişimi Bölümü bünyesindeki Çocuk Gelişimi Kulübümüz; Kartal, MYO ve Halil Kaya Gedik kampüslerimizde okul öncesi çocukları için kitap bağışı çağrısında bulundu. Hocalarımız ve öğrencilerimizin desteği ile toplanan kitaplar Beykoz Kaynarca Ana Okulu’ndaki minik çocuklara armağan edildi. Okul öncesi çocukları için etkinliği düzenleyen bölüm öğrencilerimize ve destek olan herkese teşekkür ediyor, her çocuğun kitap sevgisi ile büyümesini temenni ediyoruz.

ÇOCUK GELİŞİMİ KULÜBÜ OLARAK 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLADIK

Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü bünyesindeki Çocuk Gelişimi Kulübümüz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Anıtkabir’i, Atamızı, ziyaret ederek Cumhuriyet’imizin 99.yılını coşku ve gururla kutladı.

Gezimize katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza destek veren Sayın Mütevelli Heyet Başkanımız Hülya Gedik Hanımefendiye, Rektör Hocamız Prof. Dr. Ahmet Kesik’e ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanımız Levent Yılmaz’a teşekkür ederiz.

Nice gezilerde buluşmak dileğiyle.

• Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü bünyesindeki Çocuk Gelişimi Kulübümüz Cumhuriyet’imizin 99.yılını coşku ve gururla kutladı.  3-18 yaş arasındaki çocukların resim ve mektuplarını Halil Kaya Gedik Kampüsü’müzde sergileyen öğrencilerimiz,  Atamıza mektup ve şiirler yazan minik çocukların kalbindeki Cumhuriyet sevgisini bizlerle paylaştı.

• Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimiz Oktay ÖZCAN ve Merve YAKUT, Hukuk Fakültesi öğrencilerimizden İlknur Aleyna AYYILDIZ ile birlikte “Çocuk Hakları” isimli bir röportaj gerçekleştirmişlerdir. Yapılan röportaj, Radyo Gedik’te Pod-Cast olarak dinleyicilere sunulmuştur.