444 5 438     info@gedik.edu.tr

19 Eyl 2019

Dr. Öğr. Üyesi Reyhan Selin Uysal Afacan’ın 2019 Yılında Gıda Bilimi Alanında Uluslararası İndeksli 4 Makalesi Yayınlandı.

Dr. Öğr. Üyesi Reyhan Selin Uysal Afacan’ın 2019 Yılında Gıda Bilimi Alanında Uluslararası İndeksli 4 Makalesi Yayınlandı. Yayın isimleri, basıldığı dergi isimleri ve basıldığı aylar aşağıdadır.

1) Effects of heat‐treated liquid whole egg on cake batter rheology and the quality of baked cake —-

    Journal of Food Process Engineering (Nisan ayında)

2) Determination of pasteurization treatment of liquid whole egg by measuring physical and rheological properties of cake cream —-

    Journal of Food Process Engineering (Haziran ayında)

3) Determination of liquid egg composition using attenuated total reflectance Fourier transform infrared spectroscopy and chemometrics — 

    ​Journal of the Science of Food and Agriculture (Mayıs ayında)

4) Determination of yolk:white ratio of egg using SDS-PAGE —

     Food Science and Biotechnology (Ağustos ayında)