GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ HOCALARIMIZDAN DOÇ. DR. NİHAN YARMACI GÜVENÇ DİDİM KÜLTÜR VE TURİZM SEMPOZYUMU’NDA “DİDİM’İN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ” ADLI ÇAIŞMASINI SUNDU Yayım Tarihi:19 Şub 2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Barış Yalınkılıç’ın bölüm yazarları arasında yer aldığı “Geleneksel Türk İçecekleri” isimli kitap Nobel Akademik Yayıncılık tarafından yayımlanmıştır. Yayım Tarihi:05 Şub 2024
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Mimarlık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Duygu Kolbay’ın hazırladığı “A Proposal in Search of the Form of the Theory: Monument for Mihri Rasim” başlıklı makale Dokuz Eylül Üniversitesi Yedi Sanat, Tasarım ve Bilim Dergisi’nde yayımlandı Yayım Tarihi:30 Oca 2024
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM MUAFİYET DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Yayım Tarihi:23 Oca 2024