5 Eyl 2019

4-7 Aralık 2019 Avrasya İSG İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı

2012 yılında yasalaşan iş sağlığı ve güvenliği Aralık ayında gerçekleştirilecek Avrasya İSG Zirvesi’nde her yönüyle tartışılacak. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu işbirliği ile düzenlenecek zirvenin ana teması ise “Afet ve Acil Durumlarda Sürdürülebilir İş Salığı ve Güvenliği”. Fuar ve kongre şeklinde planlanacak zirveye, Avrupa ve ABD’nin yanı sıra Balkan ülkeleri, Türki Cumhuriyetler ve Ortadoğu’dan İSG firmaları, STK’lar, akademik kuruluşlar ve meslek paydaşlarının katılımı bekleniyor.

İstanbul Gedik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü olarak bu büyük organizasyonda Enstitü Müdür Vekilimiz,  Dr.Öğr.Üyesi H.Uğur Öncel ve konusunun uzmanı diğer öğretim görevlilerimizin katkıları ile düzenleyeceğimiz paneller ile katkı vermeyi planlıyoruz. Bu organizasyonda tüm mezun olmuş ve eğitimlerine devam eden İş Sağlığı ve Güvenliği öğrencilerimizle beraber olmak en büyük dileğimiz.

Enstitü Müdür Vekilimizin, bu organizasyonun planlanmasında, danışma kurulu ve icra kurulu üyesi olarak görev alması dolayısı ile, İstanbul Gedik Üniversitesi olarak bu organizasyonun tüm aşamalarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Gelişmeleri bu sayfadan takip edebilirsiniz.