Program Başkanının Mesajı

Sevgili Adaylar,

Modern dünyada gelişen bilim ve teknoloji ile birlikte insanların yeme içme eğilimleri de değişmiş ve çalışan nüfusun artması sonucu dış mekanlarda yemek yeme alışkanlıkları yoğunluk kazanmıştır. Bu durum, Yiyecek İçecek Sektörünün ve Aşçılık mesleğinin daha da önem kazanmasını sağlamıştır.

İstanbul Gedik Üniversitesi, Aşçılık Programı olarak gerek Türk Mutfağı gerek de Dünya Mutfakları alanlarında nitelikli akademik kadromuzla, hem kültürel mirasımıza sahip çıkacak hem de gelişen teknolojinin ışığında yenilikler ortaya koyacak donanımlı aşçılar yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Sizlerde hem yöresel mutfak hem de dünya mutfaklarını daha yakından tanımak ve bu meslekte kendinizi geliştirmek istiyorsanız, siz değerli aşçı adaylarını aramızda görmekten mutluluk duyarız…

                                                   Öğr. Gör. Huriye Zafera

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkan Vekili – Aşçılık Program Başkanı