| AŞÇILIK PROGRAMI DANIŞMA KURULU | ||
| Unvan/Görev | Ad-Soyad | Bölüm/Program/Şirket Bilgisi |
| Dr. Öğr. Üyesi | Meltem KASAPOĞLU ÇALIK | MYO Müdürü |
| Öğr. Gör. | Tuğçe CEBECİ | Bölüm Başkanı |
| Öğr. Gör. | Huriye ZAFERA | Aşçılık Pr. |
| Öğr. Gör. | Elif YILDIZ TOHUMCU | Aşçılık Pr. |
| Öğr. Gör. | Merve OKTAY | Aşçılık Pr. |
| Emekli Öğretim Elemanı | Günay HASDEMİR | Sakarya Üniversitesi |
| Akademisyen | Öğr. Gör. Sinem UYSAL BAYRAKTAR | Maltepe Üniversitesi |
| STK Üyesi / Eğitmen Şef | Ahmet KARAMAN | Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı |
| Eğitmen Şef | Tuğba ÜNAL | Tute Butik Pasta Atölyesi |
| Executive Chef | Hakan DURMUŞ | Şekerpınar Hilton Garden Inn |
| İşletme Müdürü | Kayhan TARHAN | Healin Foods |
| Mezun Üye | Nurmina Melike ÖZDEMİR | İGÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü (2024 DGS öğrencisi) |
| Öğrenci Üye | Eda KOCABIYIK | Aşçılık Pr. |