31 Ara 2019

Öğrencilerimiz Tarafından “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” Projesi Hayata Geçirildi

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 2. sınıf öğrencilerimiz tarafından “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” sloganıyla hayata geçirilen proje ile öğrencilerimiz, Erzurum İspir’de bulunan 3 köy okulunun öğrencileri ile buluştu.

Yoğun kar yağışına aldırış etmeyen öğretmen adayı öğrencilerimiz, tam katılım ile bir hafta boyunca kaldıkları bölgede hem proje boyunca topladıkları malzemeleri öğrencilere dağıttılar hem de birlikte oyunlar oynayarak eğlendiler.

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun’un misafirperverliğinde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesini yürüten öğrencilerimiz ve proje danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ayla Taşkıran’a İspir Kaymakamı Faruk Erdem tarafından teşekkür belgesi taktim edildi.

Başta bu duyarlı projeyi gerçekleştiren öğrencilerimiz Merve Akgün, Fethiye Karaçil, Fatih Aydın, Oğulcan Kılıç, Burkay Güven, Keremcan Karaca, Muhammet Ali Kurum, Samet İnanlı, Güven Mert Yalçındoğan, Safullah Enes Caştur ve Furkan Öztürk ile proje danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ayla Taşkıran olmak üzere tüm katılımcıları kutluyoruz.