25 Şub 2020

Mühendislik Fakültesi Bilimsel Paylaşım Seminerleri’nin Yedincisi Gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesi bünyesinde devam edilen Bilimsel Paylaşım Seminerleri’nin yedincisi 18/02/2020 salı günü gerçekleştirildi. Seminerde Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Redvan GHASEMLOUNIA, “Surface Suspended Sediment Distribution Pattern for an Unexpected Flood Event at LAKE Koycegız, Turkey” konusunu içeren bir sunum yapmıştır. Kendilerine çok değerli sunumları ve katkıları için  Mühendislik Fakültesi adına çok teşekkür ederiz. Bilimsel Paylaşım Seminerleri dizisi yeni sunum ve konularla devam edecektir. Mühendislik konularına ilgi duyan tüm Lisans ve Yüksek Lisans öğrencilerimiz davetlidir.