22 Kas 2016

Ürün Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi

Şişecam Firmasının Katkılarıyla Ürün Tanıtım Semineri Gerçekleştirildi

İMÇ 405 Uygulama Projesi I dersi kapsamında 21 Kasım 2016 tarihinde ŞİŞECAM firması İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün konuğu olmuştur. Son sınıf öğrencilerimizin katıldığı seminerde “ISI VE SES YALITIM CAMLARI” tanıtılmış; firma, bu ürünlerin avantajları ve kullanım alanları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. Ders yürütücülerimiz Öğr. Gör. Gönül Yağız Arslan, Öğr. Gör. Ceyda Atıcı ve Öğr. Gör. Merve Aksoy Evliyaoğlu tarafından organize edilen ürün seminerimizde, temperli camlar ve lamine camlar emniyet ve güvenlik açısından değerlendirilmiş; güneş kontrolü sağlayan camların cephede kullanımı görseller üzerinden öğrencilerimize aktarılmıştır.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü olarak Şişecam Firması ve Dilara Ayaz’a katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.