Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencilerinden TESAM Uluslararası Gençlik Kongresi’nde Önemli Başarı
İstanbul Gedik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. sınıf öğrencileri Derya Ermeydan ve Öznur Ayaz, danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Hasan Uğur Öncel danışmanlığında hazırladıkları derleme çalışmasını TESAM Uluslararası Gençlik Kongresi‘nde sözlü bildiri olarak sunarak önemli bir akademik başarıya imza attılar.
Öğrencilerimizin hazırladığı derleme çalışma, kongrede tam metin olarak kongre kitapçığında yayımlanacak olup, üniversitemizin bilimsel üretkenliğine ve akademik görünürlüğüne katkı sağlayacaktır.
Lisans eğitimi sürecinde bilimsel araştırma yaparak ulusal düzeyde bir kongrede sözlü sunum gerçekleştiren öğrencilerimiz, elde ettikleri bu başarıyla hem üniversitemizi başarıyla temsil etmiş hem de akademik gelişim yolculuklarında önemli bir deneyim kazanmışlardır.
İstanbul Gedik Üniversitesi olarak öğrencilerimizi ve danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Hasan Uğur Öncel’i tebrik ediyor, bu başarının Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerine ilham vermesini diliyoruz. Bilimsel araştırma kültürünün gelişmesine katkı sağlayan bu tür çalışmaların, öğrencilerimizin mezuniyet sonrasında kariyerlerine önemli değer katacağına inanıyoruz.
TESAM Oznur Ayaz kitapçığı için tıklayınız.
TESAM Hasan Uğur Öncel ve Derya Ermeydan kitapçığı için tıklayınız.