20 Ara 2018

Sosyal Bilimlerde Sistemler ve Modeller Seminer Dizisi Kapsamında Dr. Arnaud Z. Dragicevic Konuştu

Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün “Sosyal Bilimlerde Sistemler ve Modeller Seminer Dizisi” kapsamında 2 Kasım 2018 tarihinde İstanbul Gedik Üniversitesi’nin Nişantaşı’ndaki yerleşkesinde Doç. Dr. Tuna Uslu’nun moderatörlüğünde bir seminer gerçekleşti. Irstea-Fransa Ulusal Araştırma Enstitüsü Bioeconomics bölümü öğretim üyesi Dr. Arnaud Z. Dragicevic tarafından aşağıda özeti paylaşılan “Exchange Networks with Stochastic Matching” başlıklı çalışma sunuldu. Bir saate yakın süren bu sunumun arkasından University of Paris Panthéon-Sorbonne misafir öğretim üyesi, aynı zamanda İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Sayın Prof. Dr. Orhan Güvenen tarafından çalışma değerlendirildi.