13 May 2023

Dr. Öğr. Üyesi Ruhcan AKİL ICDS’ deki Sunumunu gerçekleştirdi

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi,  Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı, Dr. Öğr. Üyesi Ruhcan AKİL, “1.Uluslararası İletişim, Dijitalleşme ve Toplum” (ICDS)  Sempozyumu’ndaki sunumunu 12.Mayıs.2023, Cuma günü gerçekleştirdi.

İSTANBUL Aydın Üniversitesi, İletişim Fakültesi’nin düzenlediği 10-11-12.MAYIS.2023 Tarihlerinde süren Sempozyumun (ICDS), 8.Oturumu “MEDYA VE TOPLUM” Başlığını taşıyordu.  Doç. Dr. Olcay Uçak’ın yönettiği
Sempozyum Oturumunda, hocamız; “KURUMSAL KİMLİKTE ARKETİP OLARAK HAYVAN FİGÜRÜ KULLANILMASININ TURKCELL BELİRTKESİ ÜZERİNDEN İNCELENMESİ”
Başlıklı Makalesinin sunumunu gerçekleştirdi. Toplum  Sempozyumu  bildiri sunumu, sergi (fotoğraf, grafik, 3D tasarlanmış obje vb.) ve film gösterimleri (kısa film, deneysel, stop motion vb.) ile hibrit olarak gerçekleştirildi.

İletişim ve dijitalleşmenin toplumsal etkilerini ortaya koymak amacıyla akademisyenlerin, sektör profesyonellerinin, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bilimsel çalışmalarına ev sahipliği yapacak olan sempozyumun açılış konuşmaları;

Amsterdam Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mark DEUZE, Loughborough Üniversitesi’nden Prof. Dr. Graham MURDOCK ve IULM Üniversitesi’nden Doç. Dr. Nello BARILE gerçekleştirdi.

Akışı görüntülemek için tıklayınız.