28 Kas 2018

Kuluçka Firmamız YUTEG ve İsviçre ARARAT Firması Arasında Distribitörlük Anlaşması İmzalandı

Üniversitemizin Teknoloji Transfer Ofisi üzerinden Teknopark İstanbul’daki birimimizde ve laboratuvarlarda faaliyet gösteren kuluçka firmamız YUTEG Biyoteknolojii İlaç ve Gıda Takviyeleri Ltd. Şirketi ürettiği Devitale Splus Takviye Edici Gıda ürününün İsviçre’ye ihracatı için İsviçre’de faaliyet gösteren ARARAT Sarl. firmasıyla distribütörlük anlaşması imzalamış bulunmaktadır.

Ürünün bu başarısından dolayı Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümümüzü ve kuluçka firmamız YUTEG Biyoteknoloji’yi kutlarız.

Teknopark İstanbul’da faaliyet gösteren ve KOSGEB ARGE İnovasyon projeleri ile ARGE çalışmalarını yapan kuluçka firmalarımız hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.