17 Nis 2024

ERASMUS SINAVI DUYURUSU

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, 17 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Erasmus Öğrenci Hareketliliği Sınavı başarıyla tamamlanmıştır. Sınav, öğrencilerimize Avrupa’nın çeşitli üniversitelerinde öğrenim ve staj imkanı sunma amacı taşımaktadır.

Sınava katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, emeklerinizin ve azminizin farkında olduğumuzu belirtmek isteriz. Sınav sonuçları, değerlendirme sürecinin ardından en kısa sürede öğrenci işleri sistemi üzerinden ve yüksekokulumuzun web sitesinde ilan edilecektir.

Erasmus hareketliliği programına başvuruda bulunan ve sınavda ter döken her bir öğrencimize başarılar dileriz. Erasmus deneyimi, akademik ve kişisel gelişiminize katkıda bulunacak değerli bir fırsattır.

Sonuçların açıklanması ve daha fazla bilgi için yüksekokulumuzun web sitesini takip etmeye devam edin.

Hepinize başarılar diler, yurt dışı eğitim yolculuğunuzda en iyi deneyimleri yaşamanızı temenni ederiz.