6 Oca 2023

Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencileri Aydın Oral Tesislerini Ziyaret Etti

Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü 3 ve 4. Sınıflarla öğrencileri ile “Okul Dışı Öğrenme Ortamları” ile “Eğitimde Program Dışı Etkinlik Dersleri” kapsamında Aydın Oral Tesislerini ziyaret etti ve Aydın ORAL ile tanışma fırsatını yakaladı.

Aydın Oral tesisi kurma fikrinin nasıl doğduğunu, nerelere başvurduğunu ve bu süreçte ne gibi zorluklarla karşılaştığını, vazgeçmeden nasıl başa çıktığını ve engelleri azimle ve kararlılıkla aştığından bahsederek öğrencilerimize tavsiyeler verdi.

Öğrencilere konuşmasının sonunda Oral öğrencilerimize “Kendinizi geliştirin, önünüze çıkan zorlukları büyütmeyin, soğuk kanlı ve kararlı olun. Kitap okuyun, spor yapın, sporunuzu aksatmayın. Planlı ve programlı hareket edin. Azimli ve sonuç odaklı olun.” tavsiyelerinde bulundu.