Belgrad Ormanı’nda Eğitim ve Rekreasyon Etkinliği Gerçekleşti
Üniversitemiz Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü tarafından 25.11.2025 tarihinde gerçekleştirilen “Belgrad Koşu ve Rekreasyon Etkinliği”, Dr. Öğr. Üyesi Engin Işık Abanoz’un koordinatörlüğünde ve görevli öğretim elemanı Arş. Gör. Ebrar Şevval Coşkun ile yürütüldü.
Eğitim ve rekreasyon amacı taşıyan etkinlik kapsamında açık hava egzersiz modülleri, kalabalık grup cross yürüyüş-koşu uygulamaları, eğitsel oyunlar ile kamp organizasyonu ve doğada yaşam becerilerine yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Öğrenciler, doğal ortamda yapılan bu uygulamalar sayesinde hem fiziksel aktivite deneyimlerini geliştirme hem de derslerde edindikleri teorik bilgileri pratiğe dönüştürme fırsatı buldu.
Belgrad Ormanı’nın doğal atmosferinde düzenlenen etkinlik, öğrencilerin takım çalışması, iletişim, dayanıklılık ve koordinasyon becerilerine önemli katkı sağladı. Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü, uygulamalı öğrenmeyi destekleyen bu tür etkinliklere devam etmeyi hedeflemektedir.

