3 Eyl 2019

Araştırma Görevlisi Murat MADAN İsviçre’de Gerçekleşecek Olan IOC Gençlik Zirvesi’ne Katılacak

Üniversitemizin Spor Bilimleri Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışan Murat MADAN, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından Genç Fark Yaratanlar Temsilcisi (Young Change Maker) olarak seçilmişti. Temsilcimiz, bu görevliyle bağlantılı olarak Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin (IOC) bir programı olan YCM+ proje programına Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi desteği ile başvurmuş ve ülkemiz adına oluşturduğu ”Kaykay  ile Harekete Geçiyorum!” isimli projesi IOC tarafından kabul edilmiştir. Kabul edilen projeler, 5 Eylül-8 Eylül tarihlerinde İsviçre’nin Lozan şehrinde yapılacak olan IOC Gençlik Zirvesi’nde, Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas BACH’a sunulacaktır. IOC tarafından kabul edilen yaklaşık elli projeden birini  oluşturan Murat MADAN’ı  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.