22 May 2026

Gedik Üniversitesi olarak, Sosyal Sorumluluk ve Toplumsal Katkı Projeleri 7. Dönem Çağrısı kapsamında kabul alan tüm projeler başarıyla tamamlandı

Gedik Üniversitesi olarak, Sosyal Sorumluluk ve Toplumsal Katkı Projeleri 7. Dönem Çağrısı kapsamında kabul alan tüm projeler başarıyla tamamlandı. Öğrencilerimizin duyarlılıkla ve kararlılıkla yürüttüğü bu anlamlı projelerin ardından, teşekkür belgeleri 21 Mayıs 2026 tarihinde Gedik MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikle sahiplerini buldu.
Topluma dokunan, fark yaratan ve ilham veren bu projelerde emeği geçen tüm öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, süreç boyunca desteklerini esirgemeyen danışman hocalarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Tüm öğrencilerimize ilham olması dileğiyle…