30 Ara 2020

PHYSIOTHINKS ETKİNLİKLERİNE OLAN İLGİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

25 Aralık Cuma günü saat 19:00’da Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü ortak etkinliği olan ‘GERİATRİK REHABİLİTASYONDA GÜNCEL KONULAR / physiothinks – 3’ başlıklı etkinlikte ‘Yaşlılarda Denge Kaybı ve Rehabilitasyonu’ konusu farklı üniversitelerden mezun ve halen öğrenci olan yaklaşık 350 katılımcı ile gerçekleşmiştir.

Uzm. Fzt. Pınar Baştürk, etkinlikte yaşlanmanın anatomisi ve fizyolojisi, geriatrik popülasyonda karşılaşılan problemler, bu problemlerin detaylı değerlendirme yöntemleri ve bulgulara göre özel olarak planlanan fizyoterapi ve rehabilitasyon yaklaşımları hakkında güncel bilgiler vermiştir. Ayrıca mesleğimizin kıymetli hocalarından Prof. Dr. Zuhal Kunduracılar da konu ile ilgili tecrübe, görüş ve önerilerini bizlerle paylaşmıştır.