2 May 2019

Öğrencilerimiz, 14. Ulusal Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Kongresi’nde Sunum Gerçekleştirdi

Maltepe Üniversitesi’nde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 14. Ulusal Okul Öncesi Öğretmenliği Öğrenci Kongresi’nde Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2. sınıf öğrencileri,  Araştırma Görevlilerimiz İmran Yörükoğlu Özbey ile Nefise Özok Bulut danışmanlığında yürüttükleri “Okul Öncesi Eğitim Planlarının Hareket Etkinlikleri Yönünden İncelenmesi” ve “Öğretmen Bakış Açısından Okul Öncesi Çocuklarının Bütünleşik Fiziksel Aktivite Deneyimleri”  adlı araştırmalarını sundular.

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Dilara Özer ise kongrede, “Motor Becerilerde Altın Çağ: Okul Öncesi Yıllar”  adlı sunumunu gerçekleştirdi.