11 Ara 2023

Hemşirelik bölümü öğretim üyeleri VI. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’nde poster ve bildirilerini sundu

Trakya Üniversiteler Birliği adına 30 Kasım – 01 Aralık 2023 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ev sahipliğinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi- Edirne’de düzenlenen VI. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’ne Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. K.Derya Beydağ, Dr.Öğr.Üyesi Özlem Işıl ve Dr.Öğr.Üyesi Tuğçe Atak Meriç katılmışlardır.

“Conflict Actiion Styles of Nurses Working in Private Hospital and Factors Affecting These Styles” ve “The Relationship Between Women’s Instagram Addiction Levels and Their Acceptance of Cosmetic Surgery” başlıklı sözel bildirileri ile Prof.Dr.K.Derya Beydağ kongrede sunumunu gerçekleştirmiştir.

“Evaluation of Factors Affecting Immobilization Comfort, Hematoma and Pain in Patients Undergoing Coronary Angiography” başlıklı araştırması ile Dr.Öğr.Üyesi Özlem Işıl sözlü bildirisini sunmuştur.

Kongreye; “Systematic Review of Studies on Spiritual Practices as Coping Methods in Children” başlıklı araştırmasıyla Dr.Öğ.Üyesi Tuğçe Atak Meriç poster sunumu ile katılmıştır.