22 Eyl 2022

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BÖLÜM ORYANTASYONUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

İstanbul Gedik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2022-2023 Eğitim Öğretim Güz Dönemi bölüm oryantasyonunu gerçekleştirdi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Tülay ORTABAĞ, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölüm başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gönül Ertunç GÜLÇELİK ve bölümün diğer öğretim görevlileri yanı sıra Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübünün üyelerinin de katıldığı oryantasyon programında bölüm, eğitim öğretim dönemi ve kulüple alakalı konuşuldu.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü olarak yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilerimize hayırlı olması dileriz