5 Kas 2019

Dr. Öğr. Üyesi H. Billur Çakırer SIAS China – EU Projesi Açılış Toplantısına Katıldı.

Avrupa Birliği’ndeki Yüksek Öğrenim Kurumlarında Eğitim Gören Çinli Öğrencilerin Sosyal Bütünleşmesi ve Akademik Başarısı (SIAS China – EU) başlıklı Erasmus + Projesinin açılış toplantısı 30 Ekim 2019 tarihinde Almanya’nın Hamburg şehrinde Technische Universität Hamburg’un (TUHH) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İspanya’nın Universitat Autònoma de Barcelona’nin (UAB) ana koordinatörlüğünde 5 ülkeden (İspanya, Portekiz, Almanya, İngiltere ve Türkiye) 5 üniversitenin iş birliği ile yürütülecek olan projenin açılış toplantısında üniversitemizi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi H. Billur Çakırer temsil etti.