31 May 2022

ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ BÜNYESİNDEKİ ÇOCUK GÖLGESİNDE YÜRÜYENLER KULÜBÜ, DAVRANIŞ ANALİSTİ VE TOHUM OTİZM VAKFI EĞİTİM ARGE DİREKTÖRÜ NURSİNEM ŞİRİN’İ KONUK ETTİ

Sayın Şirin, Üniversitemiz Çocuk Gölgesinde Yürüyenler (ÇOGÖY) kulübümüzün düzenlediği ders dışı etkinlik kapsamında öğrencilerimizle buluştu. Konuşmasında “Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocuklarda Görülen Problemli Davranışlarla Başa Çıkma Stratejileri” nden bahseden Şirin, sonrasında otizm tanılı çocuklar için “Ev Programı Oluşturma Basamakları”na da değindi. Öğrencilerimizin dikkatle dinlediği etkinlik, konuğumuzun otizm tanılı çocuklarla programa önerileri ve katılımcıların yorumlarıyla sonlandı. Kendisine değerli katkılarıyla bizleri aydınlattığı için çok teşekkür ederiz.