25 Nis 2019

Gazi  Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Toplantıya Katıldık

Gazi  Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından 25 Nisan  2019 tarihinde düzenlenen Türkiye Sağlık Bilimleri Enstitüleri 31. Toplantısında Üniversitemizi temsilen Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Vekili, Dr.Öğr.Üyesi H.Uğur Öncel, Müdür Yardımcısı, Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Yağımlı, Enstitüler Koordinatörü Fatma Yılmaz ve Enstitü Sekreteri Elif Kilit ile birlikte katıldık.

Prof.Dr.Mustafa Aslan (Gazi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü)’ın açılış konuşmasını takiben , T.C. Sanayi ve Bakanlığı temsilcileri, Türkiye Sağlık Bilimleri Enstitüleri Birliği Başkan Vekili (TÜSEB), Prof.Dr. Bayram Yılmaz, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü, Prof.Dr. Diclehan Orhan, YÖK Kalite Kurulu Başkanı, Prof.Dr.Muzaffer Elmas ve diğer katılımcılar Sağlık Bilimleri Enstitülerinin gelecekte yapılanmaları ve aktivitelerini planlamaları konularında yaptıkları çalışmaları sundular. Gelecekte eğitimin gittikçe uzaktan eğitim sistemlerine doğru yöneldiğini bu kapsamda Enstitülerin kendilerini hazırlamaları gerektiğinden söz ettiler.