5 Mar 2024

Üniversitemizin Liderlik Yolculuğu Eğitimi Gedik Kaynak Hendek Fabrikasında Yeniden Büyük İlgi Gördü

Üniversitemiz, sanayi sektöründe liderlik ve yönetim becerilerini geliştirmeye yönelik önemli bir adımı daha atarak, Gedik Kaynak Hendek Fabrikası’nda gerçekleştirilen “Liderlik Yolculuğu” eğitimini ikinci kez düzenledi. Eğitim, Dr. Öğr. Ü. Nilüfer Çelikkol ve Dr. Öğr. Ü. Tuğbay Burçin Gümüş’ün rehberliğinde, bir önceki eğitimde olduğu gibi 2 gün boyunca yüksek katılımcıyla başarıyla tamamlandı.

Bu kez gerçekleştirilen eğitimde, katılımcıların liderlik becerilerini güçlendirmek ve iş hayatında daha etkin bir rol oynamalarını sağlamak amacıyla özenle hazırlanan program, katılımcılara daha derinlemesine ve yeni bakış açılarıyla sunuldu. Liderlik ve Stres Yönetimi, Risk ve Kriz Yönetimi, Stratejik Yönetim, Empati ve Duygusal Zekâ, İletişim ve Çatışma Yönetimi, Kalite Odaklı Yönetim gibi temel konular katılımcılara aktarıldı.

Üniversitemizin sanayi sektöründeki bu eğitim, iş dünyasında kaliteli insan kaynağı ve etkili yönetim anlayışının gelişimine önemli katkılar sağlıyor. Bu tarz etkinliklerin devam ederek daha geniş kitlelere ulaştırılması, sanayi ve akademik dünya arasındaki iş birliğinin güçlenmesine ve iş hayatında kalite standartlarının yükseltilmesine katkı sağlamaya devam edecektir.