6 Mar 2020

Mühendislik Fakültesi Bilimsel Paylaşım Seminerleri’nin Sekizincisi Gerçekleştirildi

Çeşitli konularda çalışan uzmanları bir araya getirerek bilgi paylaşım ağlarımızın geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Mühendislik Fakültesi’nde düzenli olarak iki haftada bir yapılan Bilimsel Paylaşım Seminerleri’nin sekizincisi 03/03/2020 salı günü gerçekleştirildi.

Seminerde konuşmacı olarak Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer ÇELİKKOL, “Etkili İletişim” başlıklı bir sunum yapmıştır. Günlük hayatımızı ve sosyal yaşamımızı geliştirecek çok önemli bir beceri ile ilgili olan bu konudaki çok değerli sunumları ve katkıları için  Mühendislik Fakültesi adına çok teşekkür ederiz.

Bilimsel Paylaşım Seminerleri dizisi yeni sunum ve konularla devam edecektir. Mühendislik konularına ilgi duyan tüm Lisans ve Yüksek Lisans öğrencilerimiz davetlidir.