25 Haz 2013

Met. ve Malz. Müh. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sunullah ÖZBEK’in Kazakistan’da yapılan Seminere Katılımı

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sunullah ÖZBEK, 25-28 Haziran 2013 tarihlerinde Kazakistan Kokshetau’da L.N.Gumilyov Avrasya Ulusal Üniversitesi ve Kokshe Akademisi’nin birlikte organize ettiği “1st International School Seminar: Elektronic and Telecommunication Technologies in View of Kazakhstan-2050 Strategy”  seminerine davetli konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde elektronik ve telekomünikasyon konularında yapılan çalışmalar, uluslararası işbirlikleri ve Kazakistan’ın 2050 yılına kadar izleyebileceği stratejiler hakkında çalışmalar sunuldu. Prof. Dr. Sunullah ÖZBEK davetli konuşmacı olarak üniversitemizi tanıtan ve işbirliği yapılabilecek konular hakkında bir sunum yapmış ve ilgiyle karşılanmıştır. Ayrıca seminerde; “Inverse Scattering Problems and Non-Destructive Inspection” başlıklı makalesini Prof.Dr. A. Verti ile beraber sunmuştur.