18 Ara 2019

İnşaat Mühendisliği Bölümümüz İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi’ni Ziyaret Etti

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mert Tolon ile İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güllü, yürütmekte oldukları bilimsel çalışmalar ile ilgili İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) yürütücüsü olan İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi Müdürü Kazım Gökhan Elgin’i 13 Aralık 2019 tarihinde makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret kapsamında işbirliği olanaklarının geliştirilmesi için görüş alışverişinde bulunulurken, bilimsel araştırma projeleri hakkında ikili işbirliği yapılmasına ve 09 Ocak 2020 tarihinde Dr. Öğr. Ü. Ahmet Güllü tarafından ilgili müdürlükte bir seminer verilmesine mutabık kalındı.