2 Haz 2023

Bilgisayar mühendisliği öğrencilerimizden Emir Emre ŞAHNA ‘nın modaretörlüğünü yaptığı, 12 Mayıs 2023 saat 20:00 da Yazılımcının İş Bulma Süreci ve CV Hazırlama Pratikleri etkinliğimiz yapılmıştır. Konuşmacı olarak Huawei ve Trendyol şirketlerinde yazılım geliştirici olarak çalışan Tubanur BALCİ ve Muhammed SEDEF katılmıştır. Mezun olduktan sonra yazılım geliştirici olarak iş bulma süreçleri ve CV hazırlama konularında tecrübelerini öğrenciler ile paylaştılar. Öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar.