16 May 2019

Arçelik A.Ş’nin Çamaşır Makinesi İşletmesi ve Garage Birimlerine Teknik Gezi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nün organizasyonu ile ülkemiz endüstrisinin dinamolarından biri olan Arçelik A.Ş’nin Çamaşır Makinesi İşletmesi ve Garage birimlerine teknik gezi gerçekleştirdi.

Çamaşır makinesinin tüm üretim süreçlerini incelemek,  bir ürünün aslında mühendis gözünden nasıl göründüğünü anlamak ve hayata mühendis gözünden bakmayı öğrenmek anlamında öğrencilerimize büyük katkı sağladı. Ayrıca  fikirden ürüne kadar olan süreci kısaltmak, inovatif fikirleri destekleyerek şirkete katkı sağlayacak ürünlere dönüştürmek ve projeler geliştirmek amacıyla Ar-Ge Direktörlüğü bünyesinde kurulan bir inovasyon merkezi olan “Arçelik Garage” birimine gerçekleştirilen ziyarette “Mühendisliğe inovatif bakış kazanmak” anlamında öğrencilerimize büyük katkı sağladı.