24 Haz 2013

3rd International Conference of Engineering Against Fracture Konferansına Katılım

Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden Arş.Gör. Gözde Sultan ALTUĞ, 25-28 Haziran 2013 tarihinde Kos Adası/ Yunanistan’da yapılan 3rd International Conference of Engineering Against Fracture konferansına katılarak A Study on the wear Behavior of CuSn10 cast bronze materials produced by different casting techniques” başlıklı çalışmanın sözlü sunumunu gerçekleştirmiştir.

Kocaeli Üniversitesi ile birlikte yapılan “Investigation of dry sliding wear mechanism of GG20 and GG25 cast iron materialsused for valves” çalışmasının sözlü sunumu ise Kocaeli Üniversitesi  Met.ve Malz. Müh. Bölümü’nden Yrd.Doç.Dr. Şeyda POLAT tarafından gerçekleştirilmiştir.

Bu yıl 3.sü düzenlenen konferansta; Kırılma, yorulma, aşınma, kaynak teknolojisi, tahribatsız muayene yöntemleri, kaplama yöntemleri, hasar analizi ve modelleme konuları üzerine çeşitli ülkelerden katılan araştırmacılar tarafından sunumlar yapılmıştır.