26 Ara 2022

YAPAY ZEKA; 3D ORTAM TASARIMI ve DALL-E 2 KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

23.Aralık.2022 Cuma Günü; 13:30’da İSTANBUL GEDİK Üniversitesi, KARTAL Kampüsu’nde B Blok Konferans Salonu’nda Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ‘nin; Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü, Mimarlık Bölümü ‘nün Ortak Etkinliği olarak gerçekleşti.

Ögrencilerin geniş katılımı ile gerçekleşen konferansta; “Yapay Zeka; 3D Ortam Tasarımı ve DALL-E 2” Uygulamaları örnekleri ve Mimar Cihan OZKAN’ın sunumu eşliğinde gerçekleşti.

Görsel sunum eşliğinde geçen konferans güncel ve gündemde olan; Yapay Zeka uygulama alanı ve programlarının tanıtımı, uygulama alanları ve ürün bazında değerlendirilmesine, olanak sağladı.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin ortak etkinliği; Disiplinlerarası ve çok kültürlü, çok disiplinli uygulama ortamlarının birlikteliğini vurgulamak yönünden öğrencilerimize katkı sağladı.