21 Eki 2019

Stonelıne Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması

Doğal taş ve mermer alanında dünyada ve Türkiye’de önemli bir konuma sahip olan Stoneline farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye çağırıyor. Mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı öğrencilerini ortak bir platformda doğal taş ve mermer üzerine düşünmeye sevk eden yarışmaya başvurular alınmaya başlandı.

Yarışmanın konusu; doğal taş ve mermer alanında dünyada ve Türkiye’de önemli bir konuma sahip olan “Stoneline”nın ürünlerinin sergileneceği fuar standının tasarlanması. Birincilik ödülüne değer bulunan tasarımın 01 – 04 Nisan 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan MARBLE İZMİR Fuar’ında yer alacak Stoneline fuar standı için uygulanması planlanıyor.

Yarışma kapsamında, mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı öğrencilerinin doğal taş ve mermer alanında yaratıcı, yeni ve yenilikçi fikirler üretmelerini, tasarımlarında kullanacakları malzemelerden biri olan doğal taşı tanımalarını sağlamak, doğal taşa bakış açılarını geliştirerek başarılı, yaratıcı genç tasarımcıları teşvik etmek, yarışma kültürü ile özgün ve çağdaş tasarımların yaratılması için platform oluşturulması amaçlanıyor.

TMMOB Mimarlar Odası Yarışmaları Yönetmeliği uyarınca serbest, ulusal ve tek aşamalı olarak düzenlenen yarışmaya kayıt ve katılım ücretsizdir.

Yarışmaya 2 Şubat 2020 Pazar günü saat 23.59’a dek başvuru yapılabilir.

Şartname ve diğer dokümanlara https://stoneline.com.tr/tr/stoneline-ogrenci-yarismasi/ adresinden ulaşabilirsiniz.