28 Şub 2019

Mimarlık Bölümü tarafından “Üniversite Kampüs Sistemleri” Başlıklı Seminer Gerçekleştirildi

21.02.2019, Perşembe günü, Saat: 14:00 -15:00 arasında, Mimarlık Bölümü öğrencilerinin katılımıyla “Üniversite Kampüs Sistemleri” başlıklı Seminer, D Blok 503 nolu sınıfta gerçekleştirildi. Sayın Dr. Öğr. Üyesi Begüm ERÇEVİK SÖNMEZ öğrencilere konu ile alakalı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilere üniversite kampüs sistlemlerinin gelişim ve yerleşim biçimlerinden bahseden ve dikkat etmeleri gereken önemli noktaları örnekler üzerinden ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Begüm ERÇEVİK SÖNMEZ, sunum sonrasında öğrencilerin çeşitli sorularını cevaplandırdı. Seminer çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Sayın Dr. Öğr. Üyesi Begüm ERÇEVİK SÖNMEZ’e değerli katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.