7 Nis 2023

İstanbul Gedik Üniversitesi Mimarlık ve tasarım Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öncülüğünde, “Depremden Etkilenen İlköğretim Öğrencilerine Kitap Yardımı” sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirilmiştir.

Proje kapsamında, Hatay Hassa’da yer alan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu kardeş okul olarak belirlenmiştir. Depremde eğitim materyalleri zarar görmüş öğrencilere destek olmak amacıyla; hikaye kitapları, ders kitapları, test kitapları ve kırtasiye malzemesi toplanmıştır.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanları başta olmak üzere İstanbul Gedik Üniversitesi mensuplarının sağladığı katkılar bir araya getirilmiştir. İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Dr. Öğr. Üyesi Ferhan HASMADEN tarafından Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Beşir Soylu’ya 1 Nisan 2023 tarihinde teslim edilmiştir.