12 Ağu 2021

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Staj Defterleri Teslimi ve İçeriği Hakkında

Öğrencilerin staj sonunda bildirilen kurallara uygun olarak hazırlanan (daha önce belirttiği staj tarihleri içerisinde, gün gün yaptığı çalışmaları yazılı ve görsel olarak işlemelidir), işyeri tarafından bütün sayfaları onaylı staj defterleri vesikalık fotoğraf yapıştırılmış şekilde “kayıtlı olarak” teslim edilmelidir.

Staj Sicil Formu, işyeri tarafından (silinti-kazıntı olmadan) düzenlenmiş, kaşeli ve imzalı olarak, kapalı-mühürlü zarf içinde “kayıtlı olarak”  teslim edilmelidir.

Staj defteri ve staj sicil formları için son teslim tarihi 15 EKİM 2021 günüdür. Staj defteri ve staj sicil formları, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümüne öğrenci tarafından elden ya da posta-kurye-APS gibi güvenli yöntemlerle teslim edilebilir.