13 Tem 2020

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Staj Evrakları ve Defteri Hakkında Bilgilendirme

2019-2020 eğitim öğretim yılında staj yapacak öğrencilerimiz, şehir dışında bulunmaları ve evrakları elden teslim edemedikleri durumda,

• Belirtilen tarihlere kadar istenen evrakları eksizsiz bir biçimde doldurarak, gerekli kısımları staj yapacakları kuruma imzalatıp bu evrakları dijital ortamda taratarak, imc@gedik.edu.tr adresine mail yoluyla iletebilecektir.
  • Belirtilen tarihlere kadar staj defterlerini Fakülte Sekterliği’nden elden teslim alamayacak öğrencilerimiz aşağıda bilgileri paylaşılan hesap numarasına 20 TL Staj defteri ücretini yatırarak dekontlarının bir kopyasını da staj evraklarıyla birlikte imc@gedik.edu.tr adresine mail yoluyla iletmesi gerekmektedir.
  • Staj defterlerini, staj sonunda bildirilen kurallara uygun bir biçimde hazırlayarak son teslimlerini yaparken, belirtilen tarihlere uygun bir biçimde eksiksiz bir biçimde Fakülte Dekanlığına teslim etmek gerekmektedir. Öğrenciler ödemelerini yapıp dekontlarını ilettikten sonra, staj defterlerini son teslim tarihine kadar istedikleri bir tarihte Fakülte Sekreterliğinden alabilecektir.

ÖNEMLİ: Staj esnasında staj defterini dolduramayacak olan öğrencilerimiz yine de staj yaptıkları süre boyunca her gün yapmış oldukları çalışmaları detaylı bir biçimde çizim, fotoğraf vb belgeleri ve tarihiyle birlikte not almaya özen göstermelidir. Staj defterlerini temin eder etmez de çalışmalarını deftere belirtilen kuralara uyarak, eksizsiz bir biçimde işlemelidir.

Ödemenin  Yapılacağı Banka Bilgileri
BANKA ADI: TEB
HESAP ADI: T.C. GEDİK ÜNİVERSİTESİ
ŞUBE ADI: Pendik E-5 (37)