2 Nis 2021

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Tarafından Düzenlenen Girişimcilik Seminerleri Gerçekleştirildi

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan ve Ataşehir Belediyesi Kadın Girişimciliği Merkezi (AKAGİM) ortaklığında 2 oturum halinde düzenlenen Girişimcilik Seminerleri tamamlandı.  Girişimcilik Merkezi Koordinatörü Şafak Soysal ve Girişimcilik Merkezi Sorumlusu Nurhan Öztop’un sunum yaptığı seminerlerin Moderatörlüğünü Bölüm Öğretim Üyesi aynı zamanda Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman yaptı. Online yapılan seminerlerin ilki 24 Mart Çarşamba günü “İş Modeli Kanvası Nasıl Hazırlanır?” , 30 Mart Çarşamba günü yapılan II. Seminer de “İş Planı Nasıl Hazırlanır?” sunumları ile 70 e yakın öğrencinin katılımı ile tamamlanmıştır.