9 May 2023

İSTANBUL Gedik Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ile GİRESUN Üniversitesi, Tirebolu İletişim Fakültesi’nin birlikte düzenlediği Panel (Webinar) Etkinlik; “Gelenekselden Dijitale: Kültür mü Kültürsüzlük mü? ” kitabının görsel iletişim tasarımı alanına yönelik gerek akademisyen gerek öğrencileri dijital platform üzerinden Panel-Etkinlik ile (Webinar) bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Emel Birol’un bölüm yazarlığını yaptığı kitabındaki bölümüyle ilgili bilgiler vereceği, bugünün görsel iletişim medyası üzerinden örnek ve yorumlamalarla, Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerinin panelist olarak katılacağı etkinlik, farklı kentlerdeki akademisyenlerin (bölüm yazarları) ve öğrencilerin katılımıyla bir bilgi kaynağına dönüşmesi hedeflenmektedir.

Tarih:  11 Mayıs 2023, Perşembe.

Saat:  14.00.

Yer/ Oda ismi: Gelenekselden Dijitale: Kültür mü , Kültürsüzlük mü?”

Oda linki:  https://webinar.gedik.edu.tr/b/web-b8o-ype-uyv