23 Kas 2022

Dr. Öğretim Üyesi Ruhcan Akil “Öğretmenler Günü Uluslararası Karma Sergisi”ne eseriyle katıldı

Dr. Öğretim Üyesi Ruhcan Akil, Marmara Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından ortak düzenlenen  24 KASIM 2022 Öğretmenler Günü  Uluslararası Karma Sergisine  “Ruhcan AKİL, 2022, “Aşık Veysel ŞATIROĞLU-Portresi”, Anadolu Halk Ozanları Serisi, Resim Kağıdı üzerine Karakalem, 50 cm. X 35 cm.” Eseriyle katıldı.

Sergi; 24 KASIM – 15 ARALIK 2022 Tarihleri arasında linklerden izlenebilecektir.

Uluslararası Karma Sergi; Marmara Üniversitesi, Geleneksel El Sanatları Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi, GESTUAM,

Süleyman Demirel Üniversitesi, Tekstil ve El Sanatları Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi, TESAUM, Yıldız Teknik Üniversitesi Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi, SATPARK tarafından düzenlenmiştir.

Detaylar için tıklayınız