1 Mar 2021

CULTURALLY DİVERSE, HUMANLY UNİTED” PROJESİ ODAK GRUP TOPLANTISINA KATILDIK

KAGİMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman’ın katıldığı Erasmus Plus KA 205 Gençlik Programı kapsamında ve 5 farklı ülke (Türkiye, İtalya, Yunanistan, Polonya ve Danimarka) ortaklığında uygulanacak “Culturally Diverse, Humanly United” projesi odak grup toplantısı  24 Şubat Çarşamba 13.00-15.00 arası Zoom üzerinden yapıldı.  Projenin amacı; Gençlerle birlikte çok kültürlülük, çeşitlilik ve birlikte yaşam becerileri geliştirilerek, kültürlerarası ön yargıların yıkılmasına öncülük etmektir. Bu çerçevede Dr. Öğr. Üyesi Ayşin Şişman; Çeşitlilik, çok kültürlülük kavramlarını değerlendirerek Kadın Girişimciliği Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak yürütülen; Şimdi Sıra Bizde Projesi, Fırsat Eşitliği Sertifikası(FEM) süreci yapılan çalışmalar ve Çalışma Hayatının Çeşitlilik Odaklı Yapılandırılması Projelerinin kurumsal düzeyde dönüştürücü etkisi ve öğrencilerimize, gençlere yönelik etkileri konusunda görüşlerini paylaşmıştır. Üniversitemizden öğretim elemanı ve öğrencilerinde katıldığı etkinlik, sor ve cevap kısmı ile birlikte 2 saat sürmüştür.