16 Nis 2019

Dr. Öğr. Üyesi Feyza Başar Uluslararası Hukuk Konferansı’na Katıldı

Dr. Öğr. Üyesi Feyza Başar, 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde Ukrayna’nın Ternopil şehrinde bulunan Ternopil Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen, IV. International Scientific ad Practical ConferenceUkraine in conditions of reforming of the legal system: modern realities and international experience” başlıklı Uluslararası Hukuk Konferansı’na katıldı. Konferansa onur konuğu olarak davet edilen Başar, konferansın ilk gününde mülteci çocukların haklarına ilişkin bir sunum gerçekleştirdi ve Ternopil mahkemelerini ziyaret ederek Ukrayna adli teşkilatı hakkında bilgi aldı. Başar, konferansın ikinci gününde ise tarihi Zbarazh Kalesinde Hukuk Fakültesi öğrencileri için gerçekleştirilen mezuniyet törenine katıldı.