12 Şub 2016

Arş. Gör. Merve Yanar “METİOT Semineri”nde

Mersin Üniversitesi Turizm Mezunları Derneği (METİOD) tarafından 03-06 Şubat 2016 tarihleri arasında Kemer Limak-Limra Otelde gerçekleştirilen 1.Araştırma Yöntemleri ve İstatistik Eğitimi içeren Seminer’e otuza yakın farklı üniversiteden katılan 120 akademisyen arasında Gedik Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü Araştırma Görevlisi Merve YANAR da vardı.  Katılımcıların verimli ve eğlenceli bir dönem geçirdikleri programda temel istatistik ve hipotez testleri, çok değişkenli istatistik teknikler, yapısal eşitlik modellemesi ve sosyal ağ analizi konularında Prof. Dr. Veysel YILMAZ, Prof. Dr. Necmi GÜRSAKAL, Doç. Dr. Harun SÖNMEZ, Doç. Dr. Fikret ER, Öğr. Gör. Bülent BATMAZ, Araş. Gör. Murat DOĞAN ve Araş. Gör. Rana DOĞAN isimli Anadolu ve Osmangazi Üniversiteleri öğretim elemanlarından eğitim alındı. METİOD seminer koordinatörü Prof. Dr. A. Celil ÇAKICI ve ekibi, kapanışta katılımcılara sertifikalarını sundu.