25 Kas 2020

UZEM Üzerinden Gerçekleştirilen Sınavlara İlişkin İtirazlar Hk.

Değerli Öğrencilerimiz;

UZEM/Perculus sistemi üzerinden gerçekleştirilen sınavlarda sistemde meydana gelen teknik aksaklıklar nedeniyle sınavın gereği gibi yapılamadığına ilişkin itirazlar, öğrencinin detaylı sınav raporu ve sınav esnasında sistem üzerindeki hareketleri de incelenerek Uzaktan Eğitim Merkezi’nin teknik birimi tarafından değerlendirilecek olup öğrencinin mazeret sınavına kabul edilip edilmeyeceğine teknik birim tarafından hazırlanan uzman raporu doğrultusunda karar verilecektir.
Bu nedenle sınav esnasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak öğrencilerin yaşadıkları teknik aksaklıkları ayrıntılı bir şekilde açıklamaları ve ekran görüntüsüyle belgeleyerek dersin sorumlu asistanına mail yoluyla iletmeleri önemle rica olunur.

Hukuk Fakültesi Dekanlığı